keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Talvi(päivä) saapui Turkuun! LUMIKAAOS! TALVI YLLÄTTI AUTOILIJAT! KULKEEKO VR?


KYLLÄ EN ASTU JALALLANIKAAN ULOS! HYI LUNTA!


Turussa on jo hetken aikaa saatu nauttia talvisemmista maisemista, mutta tänäänpä sitä itseään vasta on ollutkin! Aamulla ikkunan takana odotteli lumipyrystä harmaa, jouluinen maisema. Jodelin nopea selaaminen kissa kainalossa teki selväksi, että lunta on tullut - ja paljon.

Niin minun kuin varmaan monen muunkin ensimmäinen ajatus verhojen raottamisen jälkeen oli: jes, vapaapäivä! Erottaudun kuitenkin joukosta sillä, että minä en riemuinnut kotoa poistumattomuudesta vaan siitä, että pääsee valoisaan aikaan lenkille lumihankeen.Fiilistelin lähes tasan vuosi sitten myös blogissa talven ihmemaata. Tuolloin lunta ei ollut ihan näissä määrin, mutta kaunista oli silloinkin. Ja allekirjoitan edelleen sen, kuinka luminen maisema saa minut huomattavasti energisemmäksi kuin ankean harmaa tai synkeän musta. En liene ainoa.

Uuden talvitakin löytyminen osui todella onnistuneeseen kohtaan. Minulla ei ole ollut kunnon talvitakkia VUOSIIN, ja nyt sellainen löytyi yhtäkkiä muutamalla kympillä henkkamaukasta. Ei ehkä se eettisin, laadukkain tai kestävin valinta, mutta tässä kohtaa en jäänyt jahkailemaan ja epäröimään. Tarvitsin takin, ja kun sellainen todella huokeaan hintaan tupsahti eteeni, en voinut jättää sitä ostamatta. 

Hieman kauhulla odotan, millainen keli on huomenna. Toivoisin edes osan tästä lumesta säilyvän vielä, mutta ans kattoo. Tykkäätkö sä lumesta, vai houkuttiko sisätilat tänään enemmän?
4 kommenttia:

 1. Rakastan lunta! <3 Niinpä lähipäivien sääennuste on aika harmillinen. Onneksi tässä on kuitenkin jo vähän ehtinyt fiilistellä hankien keskellä. :) Sitä hiukan pelkään, kun joudun parin tunnin päästä lähtemään autolla liikenteeseen, mutta eiköhän sielläkin pärjää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elättelen toiveita parista pakkasasteesta, joka pitäisi lumen täällä... Vaan haaveeksi taitaa jäädä.

   Mies tuossa juuri töistä tullessaan manasi karmeaa ajokeliä, varovasti siis!

   Poista
 2. Tää lumi on ihana yllätys! Jihuu, saimme talven Turkuun!! :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!
   Olin jotenkin henkisesti valmistautunut enemmän siihen, että koko tämän päivän sataa kaatamalla vettä, ulkona on hengenvaarallisen liukasta ja kaikki muuttuu taas ankeaksi. Olen niin iloinen, että saimme tänne edes yhden kunnon talvipäivän :)

   Poista