tiistai 9. tammikuuta 2018

Musiikki mukana kaikessa - sisältää alekoodin Sudio Swedenille

Yhteistyössä Sudio SwedenMusiikki on arjessani suuressa roolissa. Radio, levyt tai Spotify-listat soivat taustalla niin lukiessa, siivotessa, kokatessa kuin blogatessakin. Mies myös tekee biisejä, harjoittelee ja toisinaan äänittää kotona, joten kuulokkeet ovat tarpeen kotioloissakin. Viimeiset pari vuotta minua ovat palvelleet parinkympin nappikuulokkeet maksimarketista, ja olenkin ollut niihin hyvin tyytyväinen. Kunnes.

Sain mahdollisuuden testata Sudion kuulokkeita. Ruotsalaisen Sudion tuotteet ovat kauniita ja ajattomasti muotoiltuja. Vaikka kuulokkeita tuotetaankin osin koneellisesti, luottaa Sudio ihmissilmään, ja valitsee tuotantoprosessin monissa osin käsintehdyt yksityiskohdat. Tuotteiden värivalikoima on hillitty, ja jokaiselle löytyy varmasti miellyttävä. Perusvarmojen mustan ja valkoisen rinnalle on tuotu esimerkiksi tummansinistä ja pastellista vaaleanpunaista. 


Itse käytän kuulokkeita ajallisesti eniten kodin ulkopuolella. Työmatkoilla, bussissa istuessa ja lenkillä. Koska en voi sietää ääriään myöten täynnä olevaa laukkua, on minulle optimaalisinta, että samat kuulokkeet ajavat asiansa joka tilanteessa. Pieni koko on myös aina plussaa.

Sain yhteistyön merkeissä Sudiolta erityisesti urheiluun suunnitellut kauniit, valkoiset TRE-kuulokkeet. TRE on in-ear malli, jossa on paikallaan pysyvyyttä tukevat siivekkeet. Paketin mukana tulee kolmet eri kokoiset siivekkeet, joista voi valita itselleen miellyttävimmän tuntuiset. Bluetooth 4.1-tekniikkaa käyttävät kuulokkeet lataat pikana kymmenessä minuutissa ja täyteen kahdessa tunnissa. Täydellä akulla aktiivista kuunteluaikaa on yhdeksän tuntia. 

Olen ehtinyt testailemaan kuulokkeita nyt kolmisen viikkoa, ja ihastunut niihin aivan täysin. Parasta näissä on langattomuus, mutta vahvana kakkosena tulee äänenlaatu. En tiedä, täyttävätkö nämä vaativimpien musahifistelijöiden laatuvaatimuksia, mutta ennen näitä käyttämiini kuulokkeisiin verraten parannus laadussa on huikea. Lisäksi muotoilu saa minulta täyden kympin - kuulokkeet pysyvät siivekkeiden ansiosta paikoillaan juostessa, hyppiessä ja rappustreenissä ilman, että niitä täytyy kertaakaan korjata. Lisäksi TRE-kuulokkeet kestävät kosteutta ja hikeä.

TRE-kuulokkeiden pakkaus sisältää itse kuulokkeiden lisäksi 3 paria siivekkeitä, ohjekirjan sekä takuukortin, kätevän nahkakotelon, metalliliittimen ja latausjohdon. Lisäksi kun tilaat nämä kuulokkeet nyt tammikuussa, saat mukaan tuollaisen kuvissakin näkyvän puhelinkotelon - täysin ilmaiseksi! Kotelon avulla puhelin kulkee lenkillä mukana kätevästi käsivarressa. Etenkin kesäaikaan lenkkivaatteet ovat usein sen verran kevyitä, ettei puhelimelle ole taskua.

Minä annan näille kuulokkeille lämpimät suositukset niin muotoilun, käytännöllisyyden, toimivuuden kuin äänenlaadunkin suhteen. Nappaa käyttöösi tuosta alta alennuskoodi - harkitsen itsekin tilaavani vielä kotikäyttöön Regentit. Hurjan kauniit nekin!


ALEKOODI

Toistaiseksi voimassa olevalla koodilla onni15 saat nyt 15% alennuksen
koko valikoimasta sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen.

Olisiko tässä hyvä käyttökohde joululahjarahoille?
*Kuulokkeet saatu

4 kommenttia:

 1. Ovat kyllä hienosti muotoillut ja hyvän kuuloiset! :) Omistan tosin jo yhdet kuulokkeet, joten tuskin tarvin ihan heti uusia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tosiaan tykästyin näihin kyllä ihan ensinäkemältä ja -kuulemalta! En malta odottaa, että pääsee kesällä käyttämään luonnossa - nämä kun läpäisevät ympäristön ääntä tosi hyvin :)

   Poista
 2. Enpä olisi uskonut innostuvani kuulokkeista, mutta tämän lukeminen sai väkisinkin kiinnostuksen heräämään. Vaikuttaa hyviltä ja käteviltä, ja mukavat lisäedut vielä päälle. Harkitsen vahvasti tilaamista. Kiitos siis vinkistä ja hyvästä esittelystä sekä alekoodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että kiinnostuit!
   Mä olen näistä kyllä ihan täysin vakuuttunut. Ja tosiaan kannattaa tilata nyt tammikuussa, niin saa alennuksen päälle vielä tuon puhelinkotelon kaupan päälle! :)

   Poista