perjantai 19. tammikuuta 2018

Kaunein kirppislöytö pitkään aikaanMuutama päivä sitten, keskiviikkona, miehellä oli aamuvuoro ja päätimme hyödyntää iltapäivän käymällä ensin luovuttamassa verta ja sen jälkeen pienellä kirpputorikierroksella. Kaipailin Riihimäen lasin kannellisia purkkeja, mutta tällä kertaa ne muutamat ainoat vastaan tulleet olivat niin hurjissa hinnoissa, että jäivät hyllyille. Joku aika sitten purkkeja oli tarjolla suuret määrät edukkaaseen hintaan, mutta ne ovat ilmeisesti jo löytäneet ostajansa. 

Tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, kun mies käytännössä ylipuhui minut ja hankimme aivan älyttömän kauniin vanhan puhelinpenkin. Ihastuimme penkkiin kumpikin ensinäkemältä, mutta itse hieman epäröin sen sijoituspaikkaa kotonamme. Onneksi mies kuitenkin piti päänsä, ja todella huokeaan 25 euron hintaan penkki kannettiin autoon. Suurin osa kalusteistamme on vanhoja, ja sisustus muutenkin hieman mummolamainen, joten tämä kaunis penkki otti kyllä heti paikkansa traakkipuun rinnalla.


Ja jos me ihastuimme tähän heti, niin sama kävi kissallemme. Helmi otti puhelinpenkin käytännössä heti omakseen ja onkin useamman kerran jo ehtinyt vetäistä päivätirsat tuossa. Tyyppi kävi muuten tänään rokotuksella ja etukäteen hieman jännitin, kuinka matka ja eläinlääkärikäynti sujuu. Kantokoppaan meneminen oli pienen taistelun takana, mutta muuten koko toimitus meni oikein mallikkaasti! Takaisin kotiin päästyämme uni maistui, mutta jo muutaman tunnin jälkeen leikittiin normaaliin malliin.

Kiinnostavatko tällaiset sisustukseen liittyvät postaukset? Kovin montaa postausta aiheesta ei toki kaksiostamme riitä jaettavaksi, mutta mikäli kiinnostusta löytyy, voisin tehdä tämänkaltaisia muutaman jatkossakin. Blogin suhteen on nyt muutenkin menossa hieman tällainen etsikkoaika ja postaukset ovat viime aikoina olleet vähän "sieltä sun täältä". Kuulisin mielelläni, jos teillä on mielessä jotain aiheita, joista toivoisitte kirjoittavani, tai mikä on sellainen aihealue, joka ei kiinnosta/kiinnostaa eniten.

Ihanaa viikonloppua, antakaa itsellenne lupa syödä jotain hyvää tai hemmotelkaa itseänne muuten!

Kyseinen puhelinpenkki muuten löytyi Mimmin kirppikseltä,
joka sijaitsee Turussa osoitteessa Kaurakatu 44.
Jos kirppikset kiinnostaa, niin vahva suositus tälle!

2 kommenttia:

 1. Oi, mikä löytö! Ihanat kuvat myös ja tosi komea toi traakkipuu. <3 Tykkään kyllä sisustuspostauksista - niistä saa aina inspiraatiota - mutta kaikkein eniten pidän kyllä luontojutuista, ulkoilupostauksista ja sen semmoisista. Lemmikkiasioista tykkään myös lukea, joten ei haittaa, vaikka kissa esiintyisi blogissa enemmänkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo traakkipuu on kyllä mulle oikein semmonen "mamman mussukka"! :D Kuusi vuotta sitä on pienestä ikeasta ostetusta kasvista kasvatettu, ja kova olikin huoli kuinka sen käy, kun taloon tulee kissa. Toistaiseksi suuremmilta yhteenotoilta on vältytty - ja hyvä niin, tuo kun on kissoille myrkyllinen. Niin kauan kuin Helmi antaa sen olla, haluan sen pitää.

   Kiitos mielipiteestä postausten suhteen! :) Ulkoilujuttuja on varmasti tulossa entiseen tapaan - se on mullekin ehkä luonnollisin tapa tehdä blogia nykyään! Ja Helmi tulee myös olemaan esillä. Täytyy pohtia vielä, mihin rajaa sitten sen muun sisällön, kun ihan kovin usein ei viitsi samaa lenkkipolkua kuvata :D

   Poista