keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Slurp kahvipalvelu - rakkaudesta hyvään kahviin

Yhteistyössä SLURP


Kun eteen tuli mahdollisuus tehdä blogiyhteistyötä kahvia suoraan kotiin toimittavan Slurpin kanssa, ei asiaa tarvinnut kovin kauaa pohtia. Kahviaddikti täällä hei!

Slurp kahvipalvelu on perustettu vuonna 2014 Tero Rehulan, Manuel Linnankosken ja Rafael Linnankosken toimesta. Tällä hetkellä kahvia suoraan asiakkaan kotiin toimittavan yrityksen piiriin kuuluu jo 17 ympäri Suomea sijaitsevaa pienpaahtimoa. Paikallisille huomio - myös Turun kahvipaahtimo kuuluu näihin!

Slurpin asiakkaana pääset helposti vaikuttamaan siihen, millaista käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmistettua kahvia haluat kotiisi tilata. Tilaukseen valittavanasi ovat pakkauskoko (200g - 1000g), valmistusmenetelmä, makuprofiili, jauhatus sekä toimitusväli (kaksi tai neljä viikkoa). Asettamiesi "ehtojen" perusteella Slurpin asiantuntijat valitsevat toimitettavaksi juuri sinun mieltymyksiisi sopivia pienpaahtimotuotteita, jotka saapuvat sinulle suoraan paahtimoilta ilman välikäsiä. Tällöin kahvi on tuoreimmillaan ja aromit parhaimmillaan! Mikäli tykästyt johonkin tiettyyn tai useampaankin saamaasi kahviin, voi useimpia tilata Slurpin sivuilta lisää. 

Minun neljän kerran tilauksestani* on saapunut kaksi toimitusta. Erityisesti ihastuin tänään postiluukusta kolahtaneeseen Pirkanmaan Paahtimon tummaan Honduras Santa Rosa Organic-kahviin. Myös aiemmin toimitettu Cafetoria Roasteryn tumma Gran Palomar oli aivan mainio! Minun tilaukseni käsittää tummaa kahvia suodatinkeittimeen ja odotankin todella innolla, mitä kaksi jäljellä olevaa toimitusta pitävät sisällään!

Mikäli itse et kuulu kahvinjuojiin, on kahvielämyksiä mahdollista tilata myös lahjaksi esimerkiksi hyviä kahveja rakastavalle ystävälle tai vanhemmille. Myöskään teenjuojia ei ole unohdettu - palvelun kautta voi tilata myös teepaketteja!

Minulta yritys saa ainakin lämpimät suositukset!

*Kahvitilaus saatu Slurpilta bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia:

 1. Oho..en ole koskaan tuollaisesta kuullut aiemmin..mutta onpas hauska idea ja kiva kun tosiaan kun tuon kahvipaketin saa suoraan kotiin!�� Herkullisia kahvihetkiä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en itseasiassa ollut tästä ennen yhteydenottoa kuullut, mutta onhan toki kyse vielä uudehkosta ja verrattain melko pienestä yrityksestä. Tästä voi hyvinkin kasvaa kyllä isokin juttu, kun vaan ihmiset löytävät Slurpin! :)

   Poista
 2. Olen kuullut ja lukenut instan kautta mutta tilausta en ole tosin vielä jättänyt. Osallistun mielelläni Slurps kahvi-arvontaan, jos blogi sellaista tarjoaa.. �� hallsta@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Mikään ei voita tuoretta, vastapaahdettua kahvia.

   Tällä kertaa minun ja Slurpin väliseen yhteistyöhön ei kuulu arvontaa, ehkä tulevaisuudessa. :)

   Poista