lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kesäinen iltapäivä Somerolla"Elää sitä ite kukin, vaikkei koitakaan sen kummemmin sittenkään." -Rauli "Badding" Somerjoki
Perjantai-päiväksi taidettiin lupailla sateita, mutta toisin onneksi kävi. Olimme jo jokin aika sitten miehen kanssa päättäneet viettää tämän päivän Somerolla, koska siellä esiintyi suuri musiikillinen rakkauteni, Marko Haavisto ja Poutahaukat. Kiiruun puistossa vietettiin Suviheinäviikkojen avajaisia Baddingin ääni-teemalla ja Poutahaukkojen lisäksi tapahtumassa tunnelmoi Erik Kraemer ja Suonkulkijat. Ruokakojun herkut loihti pitopalvelu Mahat Pinkeäksi, ja oli muuten parasta nyhtöpossua, jota olen maistanut!

Aurinkoiseen, joskin melko tuuliseen puistoon oli kerääntynyt oikein mukava määrä ihmisiä, eikä edes Poutahaukkojen pitkähkö puolitoistatuntinen setti uuvuttanut kansaa. Marko Haaviston välispiikit kohtaamisista Baddingin kanssa niin tämän eläessä kuin kuoleman jälkeenkin pitivät varmasti otteessaan myös niitä, joille tämä yhtye oli uusi tuttavuus. Monelle nimi lienee tuttu Kaurismäen elokuvista.

Tällä pikkutapahtumalla sai mukavasti "festarikesän" käyntiin - viikon päästä sitten hieman isomman mittaluokan karkeloihin Ruissaloon jo kuudettatoista kertaa!

VINKVINK!
Jos Poutahaukkojen musiikki on vierasta, mutta tutustuminen kiinnostaisi, suosittelen etenkin tätä albumia. <3

2 kommenttia:

 1. Munsta tuntuu välillä siltä, että kuuntelen aina samaa musiikkia, jota olen ns. aina kuunnellutkin, ja niinpä teki tosi hyvää tutustua Marko Haavistoon ja Poutahaukkoihin! Oikeasti saatan nimittäin ihan yllättäen tykätä miltei mistä tahansa musiikista, kunhan se vain jotenkin kolahtaa, ei niin genrellä tai muullakaan väliä. En vain tajua tavallisesti etsiä mitään uutta, vaan jumitan niissä samoissa tutuissa bändeissä ja genreissäni. Kiitos siis suosituksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Mikseri-palvelun kulta-aikaan tuli kuunneltua melkin päivittäin uutta musiikkia, samoin YleX'n uuden musiikin ohjelmat olivat kovassa kulutuksessa nuorempana. Vanhemmiten sitä on jotenkin jämähtänyt niihin vanhoihin suosikkeihin. Pitäisi ehkä alkaa kuunnella enemmän radiota!

   Poista