sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Ilta Aurajoella


Jos ovat Tall Ships Racesiin osaa ottavat purjelaivat upeita päivänvalossa, ovat ne sitä ehdottomasti myös illan hämärtyessä valaistuksineen. Kävelimme lauantai-illan ilotulituksen jälkeen rantaan vielä nauttimaan tunnelmasta ja hurjan kauniista näkymistä.

Suurimman vaikutuksen valoineen teki ehkä upea STS Kruzenshtern, jonka mastoissa valot soljuivat sävystä toiseen. Arvatkaapa muuten vaan, kuinka paljon tekisi mieli varata merimiesoppimatka tältä laivalta! Lupaan ja vannon, että jos joskus voitan lotossa (enemmän kuin parikymppiä), niin sen teen! 

Joko lukijat ovat saaneet tarpeekseen purjelaivoista, vai jäikö näiden lähdettyä ikävä kaihertamaan? Itse ainakin olisin enemmän kuin mielelläni pitänyt laivoista jokaisen täällä, mutta eivätpä ne toisaalta sitten niin ihmeellisiä enää hetken päästä olisi. Mutta kuitenkin, tulkaa pian takaisin!

2 kommenttia:

 1. No minä se en ainakaan kyllästy purjelaivoihin! En varmasti ikinä enkä missään kontekstissa. :D Missasin valitettavasti ilotulituksen, enkä jaksanut lähteä katsomaan laivojen poisseilaustakaan, mutta piipahdinpahan sentään perjantaina jokirannassa katsomassa niitä. Väenpaljous oli melko ahdistavaa, eikä siinä tungoksessa pystynyt kiertämään kuin pätkän matkaa jokivartta, mutta laivat olivat kyllä kerrassaan kaunista katseltavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkeä riitti kyllä ruuhkaksi asti! Itsekin normaalisti ahdistun todella helposti ihmismassassa, mutta jännästi tuo innostus laivojen suhteen lievensi sitä.

   Kyllä on ollut jokiranta tyhjä tämän viikon - maanantaina oli todella outo polkea siitä ohi keskustaan!

   Poista