keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Täydelliset kuulokkeet kotikäyttöön - sis. alekoodi!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ SUDION KANSSA

Sosiaalinen kanssakäyminen ihmisten välillä tuntuu vähenevän vuosi vuodelta, ja etenkin täysin tuntemattomien kanssa käydyt keskustelut koetaan enemmän ahdistaviksi kuin toivotuiksi tai odotetuiksi tapahtumiksi. Tämä taas korreloi suoraan siihen, että lähes tulkoon jokainen yksikseen vastaantuleva nuori aikuinen kulkee napit tai luurit korvilla, jolloin ulkomaailman ärsykkeet on helppo sivuuttaa huomaamatta niitä välttämättä ollenkaan.

Sen, onko tämä hyvä vai huono asia, saa jokainen päättää itse. Minä kuulun juuri näihin ylimääräisten sosiaalisten tilanteiden välttelijöihin, joille musiikki on keino sivuuttaa kanssakäymistä. En tee sitä töykeyttäni, tällaiset tilanteet vain ovat minulle epämiellyttäviä. Kaupan kassalla asioinnit ja muut selkeät asiakaspalvelutilanteet ovat toki eri asia, näissä kohdin itsekin hieman paheksun tuppisuina tilanteen ohittavia ihmisiä.

Näinkin kaukaa haetun aasinsillan kautta pääsemme siihen, että sain mahdollisuuden tehdä uudemman kerran yhteistyötä ruotsalaisen kuulokevalmistaja Sudion kanssa ja tartuinkin siihen empimättä! Aiemmin saamani bluetooth-liitännällä toimivat Tre-napit ovat olleet kiistämättä parhaat koskaan omistamani kuulokkeet! Koska toisille napeille ei ollut tarvetta, sain yhteistyön merkeissä tyylikkäät mustat Regent-kuulokkeet sekä niihin kauniit vihreät marmori-capit, joilla jokainen voi kustomoida omia kuulokkeitaan vielä enemmän itsensä näköiseksi.Aloitin kuulokkeiden testaamisen kotona, mikä olikin oikeastaan hyvä juttu. Tre-nappien kanssa olin tottunut lenkkeilemään sujuvasti, koska ne päästävät musiikin läpi sopivasti liikenteen ääntä luomaan turvallisuutta ja säilyttämään huomion ympäröivässä maailmassa. Regenteissä tätä ominaisuutta ei ole, eli niiden kanssa pääset paremmin uppoutumaan siihen, mitä milloinkin haluat kuunnella, mutta ulkoillessa en koe niitä kovin turvallisiksi. Ensimmäisen sisätestauksen jälkeen kävin kertaalleen kotimme lähimaastossa iltakävelyllä Regenttien kanssa, mutta tosiaan totesin, etteivät ne ainakaan minun makuuni sovi ulkoiluun. Itse ainakin haluan olla edes jonkinverran perillä äänistä ympärilläni, jolloin läheltä piti-tilanteita ei niin helposti pääse syntymään.

Mutta kotioloissa, ai että! Olen käyttänyt Regenttejä siivotessani, illalla äänikirjan kuunteluun, "vanhanaikaisesti" kirjaa lukiessani sekä ruokaa valmistaessani. Halutessaan volumen saa helposti kotioloissa säädettyä niin, ettei muita ääniä ympäriltä kuulu ollenkaan. Vielä en ole sitä toteuttanut, mutta luulen kuulokkeiden pääsevän joku ilta myös osallisiksi minun silloin tällöin viettämiini yhden naisen diskojorailuihin.

Tre-nappien tapaan Regentit saavat minulta täyden kympin!
A L E K O O D I

Mikäli olet vailla kuulokkeita, saat nyt koodilla onnensaikeita
-15% koko Sudion valikoimasta.


Kuulokkeet saatu Sudiolta postausta vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti