maanantai 8. lokakuuta 2018

Askel kohti luontoa - luonnonkosmetiikkaa Pohjanmaalta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ FIINI NATURALLYN KANSSA


Tänään ilmasto, ekologisuus ja luonto ovat olleet suurimman osan ihmisistä huulilla ilmastoraportin myötä. On selvää, että radikaaleja muutoksia on tehtävä laajalti ja nopeasti. Yksittäinen ihminen ei ehkä pysty kokonaiskuvassa suuriin ihmeisiin, mutta muutoksen aikaansaaminen vaatii jokaiselta jotain. 

Pieniä arjen tekoja on loppupeleissä helppo toteuttaa ihan huomaamatta. Yksi askel ekologisempaan elämäntyyliin on luonnonmukaisempaan kosmetiikkaan siirtyminen.

Fiini Naturally on suomalainen kahden naisen perustama yritys Pohjanmaalta - tarkemmin Vaasan ja Seinäjoen puolivälistä Isokyrön Orismalasta. Yritys tuli minulla vastaan Instagramissa ja tuotteiden kauniit pakkaukset kiinnittivät ensimmäisenä huomioni. Vaikka kosmetiikassa tuotteen ulkonäkö on täysin toissijainen asia, on kauniita purnukoita tietysti kivempi säilyttää ja käyttää kuin sellaisia, jotka eivät omaa silmää miellytä. 

Fiinin tuotteet ovat ekologisia, puhtaita, luonnonmukaisia ja mahdollisimman suurella prosentilla kotimaisia. Myös eläinten hyvinvointi huomioidaan, eikä tuotteita testata eläinkokein tai myydä maihin, joissa eläinkokeet sallitaan. Tuotteiden sisällysluettelot pyritään pitämään lyhyinä, eikä turhia täyteaineita tai esimerkiksi lisäaineita, hajusteita tai väriaineita ole lisätty. Kaikista tuotteista löytyy aina suomennos käytetyistä aineista.  Tuotteisiin ei ole ympätty kymmeniä vaikuttavia aineita yhteen ja samaan purkkiin, vaan Fiini Naturally luottaa laadukkaisiin, tiedostaen valittuihin raaka-aineisiin, eikä yhden voiteen tarvitse tehdä kymmeniä ihmeitä. 

Yrityksen tuotteilla on useampia jälleenmyyjiä ympäri Suomen sekä tietysti verkkokauppa, josta voi tilata lokaatiostaan riippumatta. Yli 70 euron arvoisiin tilaukseen postikulut ovat yrityksen omasta verkkokaupasta ilmaiset!

Minä sain tilaisuuden testata muutamia itse valitsemiani Fiini Naturallyn tuotteita. Olen yleisesti ottaen äärimmäisen huono vaihtamaan tutusta ja turvallisesta toiseen, mutta luonnonkosmetiikan lisäämiseksi omaankin kaappiin olen valmis hyppäämään tuntemattomaan.

Olen ehtinyt tuotteita jo jonkin aikaa testailemaan, ja kirjoitankin piakkoin ihan oman postauksen aiheesta! Sen verran voin jo "spoilata", että tyytyväinen olen ollut. Vaikka omista luottotuotteista luopuminen voi tuntua jopa pelottavalta ajatukselta, haluaisin haastaa jokaisen kokeilemaan! Pienikin teko luonnon vaalimiseksi on askel eteenpäin, ja juuri nyt niitä askeleita tarvitaan enemmän kuin koskaan. 


Tuotteet saatu Fiini Naturallylta postausta vastaan

2 kommenttia:

 1. Kauniit purkit! Ihanaa, että luonnonkosmetiikassa on myös paljon kotimaisia merkkejä nykyään.

  Huh, ilmastoahdistus on kyllä kova ja omat pienet yritykset vakuttaa tuntuvat säälittäviltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt kääntää tätä ilmastoahdistusta ja juurikin niitä vähäpätöisiltä tuntuvia omia panoksia enemmän siihen suuntaan, että tilanne olisi vielä huonompi, jos ei edes yrittäisi. Jokainen tekee oman omatuntonsa ja pystymisensä mukaan, mutta pääasia, että tekee edes jotain! :)

   Poista