tiistai 10. heinäkuuta 2018

Turun Linnan Turnajaiset ovat jälleen täällä!


Turun Linnassa järjestetään nyt kolmatta kertaa upeat, ainutlaatuiset Turnajaiset. Tällä kertaa karkelot alkoivat jo eilen maanantaina ja kestävät koko viikon, sillä paikalle saapuu kansainvälisiä historiallisia ratsukoita mittelemään Euroopanmestaruudesta.

Ratsukot kilpailevat joustingissa sekä skill at armsissa (huntig / war) - tarkemman ohjelman jokaiselle päivälle löydät täältä ja lajikuvaukset tämän linkin takaa! Loppuviikosta kilpaillaan myös pitkämiekkailun merkeissä. Lisäksi Linnassa on teemaan sopivia kierroksia ja alueelle pystytetty ajan henkeen sopivat markkinat.

Tästä hieman erilaista nähtävää ja tehtävää niin lapsiperheille kuin aikuisille keskenään tai yksinkin! Janoisille vinkki, aivan taisteluareenan kupeesta löytyy myös virvokkeita aikuiseen makuun. 


Turun Linnan Turnajaiset
9. - 15.7.2018
Linnan puisto ja ympäristö


2 kommenttia:

 1. Näyttää upealta! Luulen, että vielä voisi olla liian jännittävää Bonskulle, mutta ehkä tulevina vuosina, jos näitä järjestetään jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin tämän tulleen jäädäkseen, ainakin toivottavasti! Tähän asti tapahtuma on vuodesta toiseen aina kasvanut edellisestä ja katsojat tuntuvat löytäneen nämä mittelöt.

   Turun Linnan puisto miljöönä on toki myös aivan mieletön, toivottavasti lokaatio pysyy jatkossakin samana!

   Poista