sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Suomalaista korutuotantoa Joensuusta - SAMASKORU

Yhteistyössä Samaskoru


Blogin, ja etenkin Varpublogit-yhteisön, kautta olen saanut kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten teatteriesityksiin, pressilounaille sekä blogi-iltoihin. En ole kovin ahkera korujen käyttäjä, ellei kihlasormusta ja yötäpäivää kaulassa roikkuvaa äidiltä lahjaksi saamaani hevosriipusta lasketa. Tilaisuuksissa, joissa "edustan blogia", on kuitenkin mukava pukeutua asiallisen siististi - ja käyttää koruja.

Työn säilyminen Suomessa on tärkeää, ja siksi olinkin yhteydessä Samaskoruun. Törmäsin yritykseen jo viime vuoden puolella Instagramissa ja laserleikatut eläinaiheiset puukorut kiinnittivät huomioni oitis.

Yritys valmistaa pajallaan Joensuussa itse koruja puusta sekä akryylistä. Puukorujen pääasiallinen raaka-aine on koivu, mutta valikoimaa laajennetaan muihinkin puulajeihin - tällä hetkellä valikoimissa on esimerkiksi savutammi. Korujen lisäksi yrityksen valikoimista löytyy myös seinäkelloja sekä sisustustauluja.

Sain blogiyhteistyön tiimoilta kaksi korua, ja päädyin savutammiseen Iso Kauris-kaulakoruun sekä akryylisiin Mystiikka-korvakoruihin. Korut saapuivat minulle tyylikkäissä Samaskorun logolla varustetuissa rasioissa ja ihastuin kyllä oitis. Kauriit, peurat ja kaikki muutkin hirvieläimet ovat heikkouteni - niissä on jotain todella kaunista, etenkin sarvien muotokielessä. Löytyypä meiltä olohuoneen seinältäkin yksi peurankallo sarvineen! Lisäksi, näin luontoa rakastavana, puu korujen materiaalina viehättää minua suuresti.

Kauris-riipuksen kanssa arveluttaa sen kestävyys, toivottavasti en onnistu kovin nopeasti napsauttamaan puista korua rikki! Tällä hetkellä Samaskorun verkkokaupassa on todella hyviä alennuksia, kannattaa käydä katsomassa ja uusimassa omaa koruvalikoimaa!

Korut saatu blogiyhteistyönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti