perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kevään merkkejä - Turun Piha- ja puutarhamessut

Yksi varmimmista kevään merkeistä on Turun Messukeskuksessa järjestettävät Piha- ja puutarhamessut. Messukeskuksen hallit täyttyvät viikonlopun ajan viherpeukaloista ja sellaisiksi aikovista sekä useista näytteilleasettajista. Viime vuonna katsoin messuja enemmän siltä kantilta, miltä tahtoisin uuden vuokrakotimme parvekepuutarhan näyttävän, kun taas tänä vuonna olen sen suhteen jo paljon viisaampi, ja yhden kesän tässä jo asuttuamme tiedän, millaiset olosuhteet kasveilla parvekkeellamme on. 

Messut ovat jälleen visuaalisesti upeat - Ammattiopisto Livian toteuttama yleiskoristelu on todella kaunis ja viihtyisä. Shoppailuvalikoiman puolesta jäin ehkä odottamaan jotain vielä enemmän, en vain osaa sanoa että mitä. Tyhjin käsin ei toki tälläkään kertaa tarvinnut poistua, vaan parvekepuutarhassamme testataan tällä kaudella minun tahtomiani dahlioita sekä miehen valitsemien ruusukaalin ja fenkolin menestystä. Etenkin fenkoli arveluttaa melko paljon, mutta toisaalta kokeilemallahan se selviää!

Kuvia messuilta tuli otettua melko reilusti, joten päätinkin liittää niitä tähän tekstin jatkeeksi jaottelematta horinoitani sen enempää niiden lomaan. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan messuihin etenkin visuaalisen puolen kannalta, jos vain viikonlopun aikatauluihin sopii!

Piha- ja puutarhamessut Turun Messukeskuksessa
osoitteessa Messukentänkatu 9-13, Turku

pe 10-18 | la 10-18 | su 10-17

Samalla lipulla myös Mökki- ja meri -messut!

 
4 kommenttia:

 1. Oi, miten mukavalta näyttää! Mä ehdin messuille vasta sunnuntaina, mutta odotellessa voin selailla messupostauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli ensin tarkoitus mennä sunnuntaina metsästämään parhaat viime hetken tarjoukset (:D), mutta yllätyksekseni mies olikin halukas tulemaan mukaan, joten mentiin hänen aikataulunsa mukaisesti.

   Oli kyllä mukavat messut, ensi vuotta odotellessa! :)

   Poista
 2. Näyttä aivan upealta! Hienoja koristeita! Virkistää ihan näin ruudunkin välityksellä sairastupaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että piristi! :)

   Messut olivat kyllä jälleen visuaalisesti upeat. Toivottavasti sitä onnistuu loihtimaan omastakin kesäparvekkeesta yhtä viihtyisän.

   Pikaista paranemista sinne! :)

   Poista