maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kotiinkuljetettu Kasvisboxi tuo helppoutta arkeen ja monipuolisuutta heviosastolle - sisältää ALEKOODIN!

Yhteistyössä Kasvimaani

Viime torstaina alaoven summeri soi sovitusti kello 13 ja 15 välillä, ja hetken päästä oven takana oli hymyilevä postimies. Lähetyksen kuitattuani sain käsiini kauniin, puisen näköisen, mutta kierrätettävästä pahvista valmistetun laatikon. Tätä oli odotettu!






Vuoden 2017 syksyllä toimintansa aloittanut Apetitin Kasvimaani on palvelu, jonka kautta tilaat tuoreet ja ajankohtaiset kasvikset sekä hedelmät helposti netistä suoraan kotiovellesi! Kasvisboxin sisältöä ei valita itse, vaan jokaisen lähetyksen mukana matkaa 5-7 kiloa kasviksia, joista hyvin todennäköisesti löytyy uusia tuttavuuksia vanhojen tuttujen rinnalle. Itse ainakin jämähdän todella helposti ostamaan ja käyttämään aina samoja tuotteita hedelmä- ja vihannesosastolta, ja vain kaukaa katselemaan sellaisia, joita en ennen ole käyttänyt.

Kasvisboxin suhteen sormi ei mene suuhun vieraampienkaan lajien kohdalla, sillä jokaiseen boxiin liittyviä herkullisia reseptejä, sekä vinkkejä tuotteiden käyttöön kotikeittiössä löytyy Kasvimaanin omasta blogista, josta ne on helppo etsiä uudelleen myöhempää käyttöä varten! Kotimaisen satokauden alkaessa syksyllä on tuotevalikoima täysin kotimainen, mutta kauden päätyttyä boxeihin pakataan suomalaisten hevi-tuotteiden lisäksi myös kansainvälisiä hedelmiä ja vihanneksia. Kevään mittaan luvassa on erilaisia teemaboxeja, kuten espanjalaiset herkut ja tapas-reseptit, pääsiäisboxi sekä laatikollinen keltaisia kasviksia ja hedelmiä. 








Kasvimaanin toimitusalue kattaa koko Suomen, ja Posti toimittaa boxit kotiovelle asti, jolloin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia paketin hakemisesta tai kantamisesta. Tilatessasi voit valita joko yhden kokeilukerran tai kestotilauksen, joka on hieman halvempi. Tilausta tehdessäsi näet seuraavan paketin sisällön sekä arvioidun toimituspäivän. Tarkempi ajankohta toimitukselle sovitaan aina erikseen tekstiviestitse Postin kanssa.

Boxin sisällöstä riippuen sen paino on 5-7 kiloa, ja se sisältää aina vähintään seitsemää eri lajiketta. Mikäli hedelmät ja vihannekset jäävät sinulta usein kauppaan, on tässä oiva tilaisuus lisätä niiden kulutusta ja monipuolistaa omaa ruokavaliotaan. Myönnän, etten itsekään osaa etenkään hedelmiä edes kaivata, jos niitä ei kotona ole. Vaan ihan toista on, kun keittiöön mennessä tai jääkaapin oven avatessa niitä on heti vastassa – ennemmin valitsen sen mandariinin tai päärynän kuin iänikuisen leivän! Ja vaikka hevi-osasto olisikin jo hyvin hallussa ja ruokaostoksilla edustettuna, pääset kasvisboxin kautta todennäköisesti tutustumaan ihan uusiin lajikkeisiin sekä Kasvimaanin blogin reseptikoosteen kautta aivan uudenlaisiin ohjeisiin ja käyttötarkoituksiin.







Viime torstaina ovelleni tupsahtanut boxi sisälsi kaksi minulle ihan uutta tuttavuutta: paksoin sekä tuoreen kurkuman. Kurkumaa olen toki sen itselleni suosiollisten terveysvaikutusten takia käyttänyt jo hyvinkin ahkerasti, mutta ainoastaan valmiina jauheena. Mielenkiinnolla lähdenkin testaamaan nyt tuoretta!

Kokonaisuudessaan kasvisboxi sisälsi:
  • kotimaista porkkanaa
  • paksoita Hollannista
  • ananasta Costa Ricasta
  • inkivääriä Thaimaasta
  • kotimaista kevätsipulia
  • valkosipulia ja punaista chiliä Espanjasta
  • tuoretta kurkumaa Perusta

    sekä Earth Controlin (Kasvimaanin yhteistyökumppani) pinjansiemeniä ja kikherhe-siemensekoitusta

Mukana tulleesta reseptilehtisestä minua kiinnostavat eniten ohjeet paistettuun ananakseen sekä rameniin eli japanilaiseen nuudelikeittoon. Nämä kummatkin menevät ehdottomasti testiin!

Seuraavan kasvisboxin arvioitu toimituspäivä on torstaina 05.04.2018 ja se sisältää muun muassa suomalaista palsternakkaa, espanjalaista lehtikaalia, brasilialaista mangoa sekä paljon muuta! Tämän boxin tilaukset pitää tehdä viimeistään keskiviikkona 28.03.2018 Kasvimaanin sivujen kautta.

  
ALEKOODI: ONNENSÄIKEITÄ18

Tämän blogiyhteistyön tiimoilta saan jakaa teille lukijoille alennuskoodin!
Koodilla ONNENSÄIKEITÄ18 saat Kestotilaajan Kasvisboxin hintaan
14,90€ + toimituskulut 4,90€ 
(normaalihinta 18,50€ + toimituskulut 4,90€)!

Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 15.04.2018 asti,
ja alennus säilyy uusissa kestotilauksissa kuuden veloituksen ajan!


Tutustu Kasvimaaniin heidän nettisivuillaan ja seuraa Facebookissa sekä Instagramissa!

Kasvisboxi saatu blogiyhteistyönä.

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä hauska idea ja varmasti helpottaa arkea. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein mukavia pääsiäisen pyhiä myös sinne! :)

      Poista