perjantai 21. huhtikuuta 2017

Seitsemisen kansallispuistoEn olisi muutama vuosi sitten uskonut, että suunnittelemme lomia ulkoilukohteiden mukaan. Pääsiäislomamme kuitenkin alkoi sillä, että ajoimme Ylöjärvelle Seitsemisen kansallispuistoon retkeilemään ennen Tampereelle menoa. Lunta oli maastossa vielä jonkin verran ja paikoin jäätäkin, mutta kunnon kengillä ulkoilu sujui mallikkaasti.

Kansallispuiston luontokeskuksessa pääsi tutustumaan näyttelyihin, ja olisipa siellä ollut mahdollisuus myös maistella villisikaa tai strutsia. Me jätimme ruokailut toiseen kertaan ja keskityimme ulkoilmaan.

Kyllä ei mikään voita reipasta ulkoilua kauniissa maisemissa!


4 kommenttia:

 1. Onpa mukavan näköistä. Seitsemisessä olisi joskus kiva käydä. En ole vielä kertaakaan ennättänyt vierailla siellä. Lähellä sijaitseva Helvetinjärvi on sen sijaan jo hyvin tuttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän piti itseasiassa käydä myös Helvetinjärvellä, mutta kun lauantain keli Pirkanmaalla oli hieman jännempi, lienee ihan hyvä, että jätettiin se kuitenkin välistä. Onpahan hyvä syy lähteä uudelleen Tampereen suunnille pian!

   Suuri suositus kyllä Seitsemiselle!

   Poista
 2. Upeita kuvia! Haha, minäkin välillä ihmettelen omia lomailuehdotuksiani. En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että vapaaehtoisesti suunnittelen vaellus-, hiihto- ja pyöräilymatkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mua ei aiemmin oo oikeastaan yhtään kiinnostanut, mikään "luontomatkailu", mutta selitän sen sillä, että olen kotoisin maalta. Sitä peltoa, metsää, suota ja ties mitä on nähnyt riittämiin ihan ilman sen suurempaa vaivaa, niin ei kai ole osannut kaivata sitä lähiluontoa ihmeempää. Kaupunkilaistuminen on kuitenkin vuosien saatossa tehnyt tehtävänsä :)

   Poista