tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kevättä kotiinEikö perinteiset pääsiäiskoristeet, kuten tiput ja munat kiinnosta? Nappaa tästä helppo vinkki, jolla tuoda kevät ja pääsiäinen helposti kotiin! Ulkona koivut eivät vielä viherrä, mutta sisällä maljakossa oksiin puhkeaa hiirenkorvat muutamassa päivässä. Itse lisäsin pääsiäisviboja maljakkoon muutamalla pajunoksalla, mutta voihan tuohon ripustaa vaikka niitä tipuja ja muniakin halutessaan.

Joko lukijoilla on pääsiäisviikonlopun suunnitelmat selvillä? Me taidamme pakata autoon retkivarusteita ja lähteä pariksi yöksi seikkailemaan.

4 kommenttia:

 1. Hiirenkorville avautuvat koivunoksat ovat niin ihania! Meillekin saattaa tulla niitä, jos nyt ennätetään noutamaan. Tykkään laittaa oksat tulppaaneiden kanssa maljakkoon. <3

  Itsekin olen suunnitellut ainakin yhdelle yölle retkeilyä (tai aamuyölle, jos illalla ei ennätä pakkaamaan yöpymiskamoja, vaan jää kotiin nukkumaan ja suuntaa maaston vasta sen jälkeen), mutta muuten pääsiäisloman ohjelma on vielä aika avoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin muuten varmaan tulppaanien kanssa oikein oiva pari!

   Meillä ois nyt ainakin toistaiseksi tarkoitus käydä melko nopeasti katsastamassa kaksi uutta kansallispuistoa ja "tylsästi" yöpyä hotellissa siinä välissä. Jospa vähän kesemmällä pääsisi itsekin ihan luonnonhelmaan yön viettoon!

   Poista
 2. Hiirenkorvat ja pajunkissat ovat niin suloisia, ettei muita koristeita kyllä tarvia! Minä saatan kyllä jokusen tipun laittaa esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunnustaa, että hetken hypistelin tipuja ja pieniä oksille ripustettavia munia lähikaupassa... Tulin kuitenkin 'järkiini' todetessani, ettemme oikeastaan ole edes kotona pääsiäisenä :D

   Poista