tiistai 23. kesäkuuta 2015

Keskikesän ja valon juhla

Juhannus, oli ja meni. Talouden miespuolinen osapuoli vietti juhannuksen Kalajoen juhannusfestareilla töiden merkeissä, joten lähdin itse vanhempien luo landelle muutamaksi päiväksi viettämään melko perinteistä juhannusta.

Juhannusviikonloppu piti sisällään grillaamista, saunomista, kyläilyä, kokolla käymisen ja kahdet lavatanssit. Ei siis mitään ihmeellistä, mutta ehdottomasti mukavampaa kuin juhannuksen viettäminen kaupungissa. Juhannustansseissa on tottunut siihen, että lava on täynnä ihmisiä, eikä tanssimisesta meinaa tulla yhtään mitään. Näin ei kuitenkaan ollut tänä vuonna, vaan tilaa oli sekä perjantaina että lauantaina ihan mukavasti. 

Maalla oli mukavaa, mutta onhan se vaan mukava olla taas takaisin kotona Turussakin. Saa nähdä tuleeko nyt enemmän vietettyä viikonloppuja muutenkin vanhempien luona, kun mies tosiaan on miltei joka viikonloppu festarihommissa.1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia! Itse en valitettavasti ollut juhannuksena katselemassa kokkoa, kun tässä lähistöllä ei ollut, ja autosta oli bensatankki ihan tyhjä. :(

    VastaaPoista