keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Turku Airshow 2015

Tarkoitus oli palailla kesäisillä Kuhankuono-kuvilla, mutta noh. Eihän sinne sitten sellaisella sateella ja tuulella, kuin sunnuntaina oli, tullut lähdettyä. Auto kuitenkin oli käytettävissä, joten päädyttiin lentokentälle katsomaan Turku Airshowta. Ja kyllä muuten kannatti! Olihan aika hienoa kuulla se hornetin jylinä ihan livenä.


Päädyttiin Moision koulun parkkipaikalle, kun ei viitsitty reilun kolmenkympin hintaista lippua alueelle kuitenkaan maksaa. Oishan tietty ollut ihan hienoa päästä koneita lähempääkin katsomaan, mut kyllä nyt toistaiseksi riitti jo se näytöslentojenkin ihaileminen.

Sunnuntain "pääesiintyjä", taitolentoryhmä Turkish Stars, missattiin täpärästi kun etsittiin sopivaa paikkaa katselulle. Autossa istuen ehdittiin kyllä vilaukselta koneet näkemään. Mulle ehkä suurimman vaikutuksen teki suomalainen taitolentoryhmä Midnight Hawks. Niitä ois kattonu pidempäänkin!
Sais kyllä kelit jo lämmetä. Mitään hellekesää en henkilökohtaisesti toivo, mutta kunhan nyt vähän tuulet tyyntyis ja sateet vaimenis. Ehkä sitten juhannuksen jälkeen...

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Harmi, kun en itse päässyt lentonäytöstä katselemaan, sillä olin Lahdessa DesuConissa juuri tuona viikonloppuna. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oli kyllä todella upea näytös kaikkinensa. Tosin sisäinen maailmanparantaja on vähän huolissaan näytöksen aiheuttamista "turhista päästöistä"... No, onneksi tällaisia ei ihan viikottain järjestetä :)

   Poista