maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hirveätä haipakkaa kesän viettoonSieltä se kesäkuu vaan tuli, ihan yllättäen, nurkan takaa. Tuntuu, että toukokuu vilahti ohi ihan huomaamatta! Etenkin viimeinen viikko on ollut ihan hurjan kiireinen, kun tuo talouden miespuolinen henkilö valmistui lääketeknikoksi.

Viime torstaina käytiin ystäväpariskunnan kanssa Naantalin Emma-teatterin ensi-illassa. Tämän vuoden näytelmä, Hockey Night on kyllä mainio! Ei voi muuta, kuin suositella lämpimästi. Tuo yllä oleva kuva onkin Naantalista, Kailon saaren edustalta, jossa istuskeltiin joku tovi ennen teatterille siirtymistä. Löydettiin ihan mahdottoman lämmin kohta kalliolta, tuuli ei osunut siihen hiukkaakaan ja aurinkokin paistoi täydeltä taivaalta. Horisonttiin lipunut purjevene tuntui kruunaavan maiseman täydelliseksi.
Kaikista kiireistä huolimatta olen vähän ehtinyt nauttia keleistäkin tekemisen lomassa niin jokirannassa kuin puistoissakin. Perjantai-iltana keli oli niin mukava, että jatkoin puistohengailun jälkeen vielä toisen porukan kanssa jokirantaankin istumaan, eikä tullut yhtään kylmä! Kun oli päivällä istunut sen pari tuntia Logomossa miehen valmistujaistilaisuudessa, teki ulkoilma varsin hyvää. 

Keskimmäisen kuvan taideteos on bongattu työmatkalla Kupittaanpuiston taidekolmiosta. Tänään kun menin tuosta uudelleen ohi, oli päälle jo taiteiltu muuta. Kiva idis nuo vapaasti käytettävissä olevat taidekolmiot, välillä sattuu näkemään ihan älyttömän hienoja juttuja! Tuota kyseistäkin olisi ihan mielellään katsellut pidempäänkin.
Jotta viikonlopulle ei vain olisi jäänyt yhtään ylimääräistä aikaa, käytiin lauantaina Venuksessa katsomassa mun pitkäaikaista suosikkia A. Aallon Rytmiorkesteria. Venuksesta ei paikkana tullut kyllä uutta suosikkia, mutta ilta noin muuten oli ihan mahtava!

Sunnuntaiaamuna ei olisi millään viitsinyt nousta valmistelemaan miehen valmistujaisjuhlallisuuksia, mutta lopulta päivä meni tosi nopeasti ohi ja sujui oikeastaan yli odotusten. Vaan kyllähän väsytti tänä aamuna, nousin sängystä vasta yhdentoista jälkeen! Josko huomenna sitten pääsisi ihan normaaliin arkirytmiin taas kiinni - saa nähdä.


Kuinka teidän kesänne on lähtenyt käyntiin?
Turussa ainakin oli tänään hieman ikävä, sateinen keli, mutta eiköhän se tästä!

2 kommenttia:

 1. Täälläkin päin Turkua on vähän kurja sää. Oman kesälomani (joka ei oikeasti ole kesäloma, vaan jo kaksi kuukautta sitten alkanut sairasloma) aikana olisi tarkoitus kierrellä ympäri Suomea vähän kaikenlaisissa tapahtumissa poikaystävän kanssa, neuloa (yllätys yllätys!), käydä kylpylä Caribiassa ja oppia viimeinkin uimaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla sairaslomasta! Vaikka lienee se tällaisilla keleillä kuitenkin kivempi saikkuillakin, jos ei nyt ihan vuoteen omana tarvitse olla. :)

   Mäkin tykkäisin käydä ainakin kerran-pari kesän aikana jossain vähän kiertelemässä kotimaata, mutta saa nähdä. Poikkis lähtee about viitenä viikonloppuna festarikorumyyjäksi, niin en tiedä onko sillä sitten kauheesti halukkuutta lähteä enää muuten autoon istuskelemaan... :D Ehkä pitää tehdä vaikka joku telttaretkikierros lähialueille, sekin vois olla hauskaa ja ainakin poikkeais arjesta :)

   Poista