keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Rakkauden Ruisrock!Arvoin tämän vuoden Ruisrockiin lähtemistä to-del-la pitkään, ihan viime metreille saakka. Alunperin olin menossa perjantaina, mutta sen ajatuksen hylättyäni olin jo valmis katkaisemaan vuonna 2002 alkaneen putken. Kuitenkin, lauantain vastaisena yönä - ehkä ihan pienessä hiprakassa - ostin lipun sunnuntaille. Neljästoista Ruissi putkeen, pakko mennä!

Ja kyllä muuten kannatti. En etukäteen odottanut oikeastaan mitään muuta kuin Pariisin Kevättä, mutta ehkä juuri siksi tästä tulikin paras festari hetkeen. Samuli Edelmann oli aivan huikea, uusi brittituttavuus Foals sopi Rantalavalle Gracen ohi lipuessa paremmin kuin mikään muu ja kelikin oli aivan mahtava. Tällä hetkellä ikkunan takana sataa ja salamoi...

Tuttuja oli kuuleman mukaan liikenteessä useampikin, mutta bongaamaan onnistuin vain pari. Liekö muut sitten viihtyneet enemmän kaljatuoppien ääressä kuin lavojen edessä. Ensi vuonna bailaankin sitten jo viidettätoista Ruissia putkeen! Enkä muuten jahkaile lippujen oston kanssa ihan näin pitkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti