tiistai 9. toukokuuta 2017

Lumisia kirsikankukkia


Turussa on tänään illan auringonpaisteen lisäksi saatu niskaan lunta ja rakeita. Takatalvesta huolimatta jokirannan kirsikkapuut ovat sitä mieltä, että kevät on kuin onkin nyt. Kaikki puut eivät vielä ole täyteen loistoonsa ehtineet, joten näitä kerkiää vielä hyvin paikan päälle ihastelemaan. 

On ne kauniita!

6 kommenttia:

 1. Voi että, miten tunnelmallisia kuvia! Tosi hyvin vangittu just tän hetken tunnelmat. En olekaan vielä ehtinyt fiilistelemään kirsikankukkia - pitäneekin mennä jonain vähemmän lumisena päivänä jokirantapiknikille. :D

  VastaaPoista
 2. VAU mitä kuvia! Ja vielä noin läheltä. Pitää suunnata heti jokirantaan!

  On muuten kiva tuo Varpublogien banneri. Sitä kautta tulee kurkattua ihan uusiin blogituttavuuksiin helposti.

  T. Urbaanin Isän vaimo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuuli loi omat haasteensa kyllä juurikin tähän läheltä kuvaamiseen, rupesi jo tuntumaan, että tehtävä on mahdoton, kun kaikki kuvat tärähtivät. Löytyi sieltä kuitenkin näitä helmiä joukosta!

   Banneri on munkin mielestä kyllä todella hyvä! Normaalisti ei välttämättä tulisi vierailtua muissa blogeissa niin tiuhaan, mutta kun tällä omalla tontilla kuitenkin lähes päivittäin tulee käytyä, pystyy tuosta helposti klikkaamaan itsensä uusiin postauksiin. :)

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia! Minulle vaahteran kukinnot ovat kevään ihanin merkki ja jotenkin oli niin omituista, kun niiden päällä olikin lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Vaahteran kukinnot ovat kyllä todella nättejä myös! Onneksi taisi nyt tältä erää jäädä viimeisiksi nuo viime viikon lumisateet, johan tätä kunnon kevättä on odotettukin :)

   Poista