keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Lautapelit ja minä (sisältää ALEKOODIN)

Yhteistyössä Martinex Oy
Postaus sisältää ALE-koodin ja arvontavinkin!Minä ja muutama muu Varpujengiläinen päästiin kokeilemaan Martinexin valikoimista löytyviä lautapelejä, ja vietettiinkin oikein mukava iltapäivä eri pelien parissa. Lapsuudenkodissani ei oikein koskaan ole sen suuremmin innostuttu lautapeleistä, joten yhä edelleen monet klassikotkin ovat minulle melko vieraita, ja ainoa omasta kaapista löytyvä lautapeli on isänäidin vuosikymmenet vanha Kimble. Meillä on aina pelattu enemmän korttipelejä - ja pelataan edelleen.

Teininä lautapelien maailmaan pääsi tutustumaan silloisten kavereiden kautta. Parhaiten mieleen on jäänyt ikiklassikko Afrikan tähti - kukapa nyt ei tätä tietäisi! Pelistä on nykyään saatavilla myös Deluxe-versio sekä Retkikunnat-niminen laajennusosa, jota en itse vielä ole päässyt testaamaan. Pelasimme porukalla myös Inkan Aarre-nimistä peliä, joka on käytännössä sama peli Etelä-Amerikkaan siirrettynä. Mukavaa vaihtelua siis perinteiseen!

Vanhemmalla iällä kuvioihin on tullut mukaan Yatzy, joka nousi nopeasti suureen suosioon kuppilassa ajanvietteeksi pelattavissa peleissä. Yhdessä vaiheessa taidettiin muutaman kaverin kanssa kuluttaa erään paikallisen kuppilan penkkejä enemmän sieltä löytyvän Yatzyn kuin minkään muun takia. Muille Yatzy-faneille haluan vinkata pelistä nimeltä Kivi, jossa idea on käytännössä sama, mutta tuloslappujen kirjoittamisen sijaan menestystä kerätään pelilaudalle sijoitettavien kivien avulla.

Minusta ei ehkä ikinä saa sitä kaveriporukan tyyppiä, joka järjestää lautapeli-iltoja tai on sellaisiin ensimmäisten joukossa riemusta hihkuen osallistumassa, mutta silloin tällöin peli-illat ovat mukavaa vaihtelua!ALEKOODI + ARVONTAVINKKI!

Myös te lukijat pääsette hyötymään tästä yhteistyöstä!
Martinex haluaa tarjota teille toukokuun loppuun (31.05.2017) asti  -20% koko verkkokaupan tuotteista koodilla ONNI20. Pelien lisäksi verkkokaupasta löytyy paljon kaikkea muutakin koko perheelle. Itse liputan etenkin heidän valikoimissaan olevan Iloleipuri-sarjan puolesta ja ihastelen usein Koti-osaston ihanuuksia!

Lisäksi saamme Varpublogien FB-sivulla arpoa teille noin 100€ arvoisen koko perheen pelipaketin! Alekoodin tavoin arvonta on avoinna 31.05.2017 asti. Suoraan arvontapostaukseen pääset klikkaamalla tästä - tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät postauksesta! Onnea!

2 kommenttia:

 1. Onpa hieno tuo Afrikan tähden deluxe-versio! Vaikka perinteisessä taitaa olla kyllä oma fiiliksensä. Minä pidän lautapeleistä, mutta vähään aikaan emme ole oikein ehtineet pelaamaan.

  Hyvä alekoodi ja arvonta! Pitääkin osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo deluxe-pelit ovat kyllä hienoja! Ainoa mihin itse kiinnitin huomiota oli rahalappuset, niistä toivoisi nappuloiden lailla vielä kestävämpiä versioita.

   Onnea arvontaan! :)

   Poista