keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Iltapäivä Littoistenjärven rannallaKävimme miehen kanssa eilen monen muun lailla ihmettelemässä kemikaalikäsittelyn kokenutta Littoistenjärveä Kaarinassa. Paikalla oli paljon lenkkeilijöitä, lapsiperheitä ja nuorisoa. Koska minulla ei ole mitään käsitystä siitä, kuinka tuo kyseinen polyalumiinikloridi-käsittely oikeasti kaikkeen vaikuttaa, en aio mielipiteitäni siitä sen kummemmin avata. Kuolleet kalat järven rannan ympäristössä olivat todella surullinen näky, mutta onpahan kirkas vesi.

Muutama vanhempi oli päästänyt lapsensa vilakasta kevättuulesta huolimatta kahlaamaan. Itse vedin huivia tiukemmalle ja villapaidan hihoja sormien suojaksi - ihan vielä näillä keleillä ei tee mieli kastautumaan!


Maisemat Littoistenjärvellä ovat ihan älyttömän kauniit. Parkkeerasimme auton Littoisten lavan viereen hiekkarannan parkkipaikalle, ja tuli samalla katsastettua lavan kesätarjonta. Täytynee tehdä ensimmäinen vierailu sinnekin tänä vuonna!

Vastarannalla kohoaa "Littoisten sydän", vanha verkatehdas. Punatiilinen tehdasrakennus kiinnittää varmasti jokaisen huomion erottumalla muusta maisemasta - positiivisella tavalla. Ajoimme poislähtiessä tehtaan kautta, muttemme tällä kertaa jääneet tutkimaan sen ympäristöä tarkemmin. Kelien lämmetessä voisi ottaa fillarin alle, ja käydä enemmänkin kiertelemässä ympäristössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti