sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kevät on lähellä!Muutaman inhottavan märän ja harmaan loskapäivän jälkeen aurinko on jälleen hellinyt. Toisinaan kevät tuntuu vielä kovinkin kaukaiselta, mutta tällaisina lämpiminä päivinä sen lähestymiseen on helppo uskoa. 

Lauantaina Ruissaloon autoillessani jo fiilistelinkin sitä, etteivät kunnon fillarikelit voi olla enää kovin kaukana. Muuton jälkeen työmatkat ovat teettäneet päänvaivaa osin hieman hankalien bussiyhteyksien vuoksi, mutta pian voi ottaa Inseran alle ja fillaroida töihin hetkessä. Keskustaankin on paljon helpompi lähteä pyörällä vain jonkun pikkuasiankin vuoksi - bussilla kulkiessa ei raaski tuhlata matkoja ihan turhan takia. Parasta lienee kuitenkin se, että pyörällä ajaa helposti hetkessä vaikka Ruissaloon tai Halistenkoskelle eväsretkelle.

Mitä te odotatte eniten keväältä ja tulevalta kesältä?4 kommenttia:

 1. Oi, miten keväisiä kuvia! Kyllä se voisi olla jo ihan tosissaan tulossa. Onhan jo maaliskuukin meneillään. Taidan odottaa eniten ihan vain kevättä itseään - samaten kesää. Mutta ehkä eniten haaveilen kevään äänimaisemasta, kun linnut tulevat muutolta ja alkavat laulaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken näytti kevään osalta jo hyvältä, nyt lähinnä ärsyttää katsoa tuota loskaa ulkona. Nooo, kyllä se sieltä vielä tulee! :)

   Poista
 2. Odotan tulevalta keväältä nimenomaan Varsinais-Suomen luontoon tutustumista. Se on minulle vielä aika tuntematonta, mutta on myös kiehtonut jo pitkään mm. historiallisten "elementtien" vuoksi. Seuraan siksikin mielenkiinnolla blogiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kiintynyt Turkuun asuinpaikkana nimenomaan siksi, että kaupunki on todella luonnonläheinen, ja jo kävellen tai pyörällä pääsee todella helposti moniin erilaisiin luontokohteisiin. :)

   Jos ei ole vielä tuttu kirja, niin suosittelen tutustumaan Mia Röngän, Ari Karhilahden ja Ann-Mari Rannikon 'Turun seudun luontoretkioppaaseen', josta löytyy monipuolisesti 38 Turun ja lähialueiden retkikohdetta. Kirjassa on myös tarkat tiedot kohteisiin saapumisesta ja esimerkiksi parkkipaikoista. :)

   Poista