torstai 23. helmikuuta 2017

Aurinkoinen ulkoilupäivä

Eilen Turkuun saapui kunnon hiihtolomakelit lumimyräkän merkeissä. Tiistaina herättiin kuitenkin vielä niin ihanaan auringonpaisteeseen, että oli suorastaan pakko lähteä ulkoilemaan. Monien muiden tavoin valitsimme kohteeksi Ruissalon, koska muiden menojen takia ei ollut aikaa lähteä sen kauemmaksi. 

Olemme puhuneet Ruissalossa grillaamisesta oikeastaan koko talven, joten kävimmekin nyt Saaronniemessä katsomassa, millaisessa kunnossa grillipaikat näin talvella ovat. Kaikista nousi savu ja kuului iloinen puheensorina, joten kauempaa tarkasteltuna totesimme niiden olevan varmasti mainiossa kunnossa.


Saaronniemestä jatkoimme vielä Kuuvannokkaan, jossa törmäsimmekin joutsenpariskuntaan. Olivat kyllä ilmeisen tottuneita ihmisiin, hyvä etteivät sentään rantakiville kiivenneet pullaa tai mitälie kerjäämään. 

Rantakalliot olivat niin mainiossa kunnossa auringon sulatettua kaiken lumen ja jään, että aivan vesirajaan pääsi todella helposti halutessaan. En toki sitä suosittele, jos on esimerkiksi huono tasapaino, huonot kengät tai vähänkään epävarma olo. Kuuvannokkaan johtava tie sen sijaan on metsän katveessa, eikä varmaan sula vielä ihan hetkeen. Millään ei malttaisi odottaa keväisiä ja kesäisiä fillarikelejä, mutta eipä tuo eilinen lumimyräkkä vielä kovin pikaisesti sellaisia lupaile...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti