tiistai 4. lokakuuta 2016

Ylipolvensukat talvipakkasilleTänä vuonna valmistauduin talvipakkasille jo ajoissa! Niina Laitinen designs julkaisi jokin aika sitten uuden neulemallisarjan nimeltä Kesällä kerran. Kokoelmaan kuuluu yhteensä neljä erilaista neulemallia, joista ihastuin erityisesti tähän Iltatuulen viesti-nimiseen malliin. Ostinkin samantien Ravelrysta ohjeen ja silmukoin mallin puikoille!

Kävimme miehen kanssa tänään kauniin aurinkoisen syyspäivän kunniaksi Ruissalossa ottamassa neulomistani sukista muutamat fiilistelykuvat. Edes viileä tuuli ei näiden sukkien kanssa haitannut, ovat muuten todella lämpimät!Sukat on neulottu Novitan seiskaveikasta. Aiemmin olen tehnyt itselleni juuri polven alle ylettyvät sukat, joiden silmukkamääriä silmälläpitäen lähdin arvailemaan oikeita määriä näihin. Oikein tyytyväinen istuvuuteen kyllä olenkin! En nyt tähän rupea sen tarkemmin mitään määriä kirjaamaan, mutta voin ne kyllä tietysti kertoa, jos jotakuta kiinnostaa. Olen kuitenkin itse sitä mieltä, että kokeilemalla ja sovittamalla saa varmasti itselle parhaat.

Kavensin sukkia tietysti pohkeen alapuolelta ja sen lisäksi myös polven kohdalta. Parhaimmillaan nämä eivät todellakaan ole liukkaiden sukkahousujen päällä, mutta pysyivät joka tapauksessa yllättävän hyvin ylhäällä. Ajattelin näitä nyt jonkin aikaa käyttää ja kuulostella niiden paikallaan pysyvyyttä. 

Joko teillä on villasukat valmiina pakkasten varalle?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti