maanantai 17. lokakuuta 2016

Aurinkoa harmauden keskelleAurinko on ainakin Turussa loistanut poissaolollaan ja harmaus on vallannut koko kaupungin. Tässä kohtaa onkin hyvä palata reilun viikon takaisiin aurinkoisiin kuviin Ruissalosta. Lintutorniretkellä kävimme kävelemässä myös Kansanpuiston maisemissa, kun keli kerran oli niin mainio. Kartanon laitumella myös hevoset selvästi nauttivat auringonpaisteesta.

Ruissalon maisemiin ei varmasti kyllästy ikinä kelistä riippumatta, mutta onhan miljöö tietysti parhaimmillaan aurinkoisina, lämpiminä päivinä. Useimmiten olen tuolla ollut fillarin kanssa, mutta kyllähän sitä kävellen keskittyy maisemiin ihan eri tavalla. 

Saa nähdä, tuleeko tällaisia aurinkoisia päiviä vielä tälle syksylle - toivotaan ainakin niin! Nyt kun hämäräkin tulee niin aikaisin, toivoisi päivien olevan valoisia. 

Viikonloppuna suuntaan Lappiin, joten blogissakin tullaan näkemään hieman erilaista maisemaa. Katsotaan ehdinkö ennen lähtöä julkaista ja ajastaa tänne jotakin, sillä läppärin ajattelin jättää kotiin. 
2 kommenttia:

 1. Ruissalo on kyllä lyömätön paikka, siellä tuntuu olevan aina kaunista! (Ainakin niillä luonnonsuojelualueilla. Esimerkiksi golfkentällä on taas mielestäni enimmäkseen vähemmän kaunista.)

  Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruissalo on kyllä upea!

   Itse olen viehtynyt siihen pieneen hiekkatiehen, joka kulkee golfkentän laitamilta Kuuvaan - sitä on tullut monesti poljettua. :)

   Poista