keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Parittomain sukkain syndrooma

Mulla on ongelma, enkä usko olevani sen kanssa yksin. Ja ei, en puhu sukkia syövistä pesukoneista.


Kävin läpi pussia, jossa on valmistuneita sukkia, joille ei toistaiseksi ole tullut käyttöä / löytynyt uutta omistajaa. Samaisessa pussissa majailevat kaikki parittomiksi jääneet sukat...

Toisinaan tulee bongattua joku kiva malli, jonka kokeilu on yksinkertaisesti pakko aloittaa heti siltä istumalta, vaikkei mitään käyttötarkoitusta sukalle olisikaan. Välillä kokeilusta valmistuu superkivat uudet sukat, joille löytyy käyttöä heti, mutta toisinaan joku vaan mättää. Näiden sukkien kanssa on käynyt vähän niin.
Missään näistä ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta syystä tai toisesta pari on jäänyt valmistumatta. Ehkä vielä jonain päivänä! Ajattelinkin ottaa tavoitteeksi, että jouluun mennessä jokaisella näistä olisi pari. Vaikka omasta lähipiiristä ei sukille tarvitsijaa löytyisikään, voisin lahjoittaa nämä hyväntekeväisyyskeräyksiin, joita etenkin joulun alla on paljon. Viime jouluna lähetin kahdet sukkaparit Salon seudulle vanhusten palvelutaloon joululahjoiksi. Mielelläänhän noita olisi enemmänkin lähettänyt, mutta tuolloin aika ei vaan millään riittänyt, kun muutenkin piti muutama pari neuloa lahjoiksi.

Löytyykö sinun neuletyökätköistäsi parittomiksi jääneitä sukkaraukkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti