keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Mitä kuuluu Onnen säikeitä?Blogi on ollut viime aikoina hyvin hiljainen - tahattomasti, mutta tavallaan tarkoituksellakin.

Aloitin kesällä uuden kokopäivätyön, johon on ollut aika totutteleminen monen vuoden osa-aikatöiden jälkeen. Ensimmäisenä tästä on kärsinyt blogi, sillä vapaa-aika ja yksityiselämä menevät auttamatta edelle. 

On ollut ihana huomata, että vakikommentoijat ja -lukijat ovat tästä huolimatta pysyneet matkassa, vaikka itse en ole juuri ehtinyt muiden blogeja vilkuilla. Kiitos teille <3

Kieltämättä blogin lopettaminen on käynyt mielessä, mutta tiedän, että katuisin sitä hyvin nopeasti. Pidän kuvaamisesta sekä kirjoittamisesta, ja tämä on luonnollinen väylä jakaa sitä muillekin. Mihin minä nämä sitten laittaisin, jos Onnen säikeitä ei olisi olemassa?

Blogi ei siis ole katoamassa minnekään, mutta suunnitelmissani se hieman muuttaa muotoaan. Retkeilykertomukset, käsityöfiilistelyt ja keittiön aikaansaannokset tulevat säilymään matkassa mukana, mutta uuden vuoden mukana on aikeissa tuoda julkaisuihin vähän pohdiskelevampaakin sisältöä sekä enemmän kirjallisuutta. Olen koukuttunut kirjojen lukemiseen uudelleen, ja jakaisin mielelläni muillekin vinkkejä hyvistä kirjoista! Mitään tarkkaa linjausta en halua edes yrittää vetää, vaan samankaltaisella sekamelskalla jatkamme kuin tähänkin asti. 

Toivottavasti jatkatte tätä matkaa kanssani vastakin, postausideoita ja ylipäätään toiveita sisällöstä otan vastaan ilomielin. Myös kaikki muut kommentit, kehut, risut ja fiilikset ovat aina tervetulleita.

Ihanaa itsenäisyyspäivää Suomi ja ihan jokainen siellä ruudun toisella puolen!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisia ja hyvinkin ymmärrettävä syy vähemmälle kirjoittelulle.

  Pohdiskelevammat kirjoitukset ja kirjallisuus kuulostavat erittäin mielenkiintoiselta sisällöltä, joten tällaisia juttuja lukisin mielelläni! Itselleni ei ole niinkään tärkeää se, miten usein blogia päivitetään, vaan tärkeämpää on mielenkiintoinen sisältö ja nuo suunnitelmat kuulostivat todella hyviltä.

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja iloa blogin kirjoitteluun jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin päivittymistahti taitaakin olla enemmän kirjoittajille se murheenkryyni, vaikka jo tilastotkin kertovat, ettei vähän vähemmän aktiivisella blogilla ole vielä mitään hätää.

   Mukava kuulla, että tulevat suunnitelmat kiinnostavat, toivottavasti siis löydät täältä sinua kiinnostavaa sisältöä myös jatkossa! :)

   Poista
 2. Mukavaa kuulla, ettet aio lopettaa. :) Minusta on ihan ok, vaikka blogi päivittyisi vähän harvemmin. (Itse asiassa tässä joulun aikaan minua suorastaan ärsyttää, kun niin monessa seuraamassani blogissa on meneillään joulukalenteri, mikä meinaa uutta postausta joka päivä. Kuka niitä ehtii ja jaksaa lukea!? :D Tulee vain hirveä vyöry pieniä, merkityksettömiä päivityksiä, joiden seasta pitää etsimällä etsiä jotain kiinnostavaa.)

  Tsemppiä ja bloggausinspiraatiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Itse päätin jo viime vuotista ei edes joka päivä päivittyvää joulukalenteria tehdessäni, että siihen hommaan en kyllä uudelleen lähde :D Pitäisi varmaan jo tässä kohtaa alkaa kirjoittaa seuraavan vuoden kalenteripostauksia, jottai niistä oikeasti saisi mielenkiintoisia ja toisistaan eroavia. Ihanaa, että jotkut jaksavat ilahduttaa niistä kiinnostuneita, mutta itseäni se ei myöskään liiemmin kiinnosta.

   Poista