keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Varpublogit 1v!Enpä arvannut miten hyvän päätöksen tein, kun Hiekkaleikkejä-blogin Jenni puolitoista vuotta sitten uudenvuodenaattona laittoi viestiä, että on suunnitellut paikallista blogiyhteisöä, ja kysyi halukkuuttani olla osa sitä. Vastasin empimättä tahdon, ja tähän on tultu. Varpublogit täytti keväällä yksi vuotta! Voi melkein puhua onnellisesta perhetapahtumasta - niin huippuporukka meillä on koossa!

Tähänastista matkaa juhlistettiin melkein koko Varpujengin voimin viime lauantaina Pimiö Loungessa Varpugaalan merkeissä. Juhlavan tunnelman koristeilla tarjosi Juhlahumua, juomapuolesta huolehti Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, suolaisissa oli edustettuna Leipomo Rosten ja upean kakun oli loihtinut Deligo Catering. Ihanan tilan, koristeiden ja tarjoilujen lisäksi järjestäjätiimi oli koonnut myös ihan mahtavan goodie bagin kotiinviemisiksi käytännölliseen Yvetten kassiin pakattuna. Goodie bagin sisältöön pääsee tutustumaan minun ja muiden bloggaajakollegoiden someista!Kaiken edellämainitun lisäksi meitä muistettiin myös diplomein - Onnen säikeitä valittiin Vuoden Monitaituriksi! Diplomin ja Arteflosin upeiden kukkien lisäksi sain hierontalahjakortin, jonka sponsoroi Hiusmuotoilua Tunteella. Aika mahtavaa!

Kaiken kaikkiaan ilta oli aivan todella onnistunut. Tämän porukan kanssa on aina mukava lähteä tapaamaan milloin minkäkinlaisissa merkeissä. Kuten jo Instagram-päivityksessäni totesin, on ilo ja onni olla osa meitä!

Kaikki postauksen kuvat on ottanut Ronja Siitonen.
Seuraa Ronjaa Instagramissa @ronjasphotoz


2 kommenttia:

  1. Näyttää mukavalta illalta! Ihanat kukat tuossa viimeisessä kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli kyllä aivan ihana, samoin kuin nuo Arteflosin huikeat kukat <3

      Poista