torstai 31. toukokuuta 2018

Lampaat, parasta kesässä

Jos voisin, ryhtyisin lammasfarmariksi. Parhaita asioita kesän tulossa on aina lampaiden saapuminen kesätyöläisiksi kaupungin maille. Tänä vuonna ollaan ehditty käydä bongaamassa niitä jo Ruissalossa ja pari päivää sitten Kuralan kylämäessä. Ystävälliset märehtijät tulevat etenkin Kuralassa usein aidalle tervehtimään, elleivät sitten ole syventyneet laiduntamaan aitauksiensa keskiosissa.

Meidän käydessämme perinnemaisemien niittyjä asuttivat vasta lampaat, mutta Facebook kertoi muutaman hevosenkin jo saapuneen laitumille vierailumme jälkeen! Kuralaan kannattaa tosin tutustua muutenkin kuin eläinten osalta - tiluksilta löytyy kaikenlaista ihmeteltävää kaiken ikäisille ja ihana kahvila palvelee kesävieraita. Lisäksi alueella järjestetään jos jonkinmoista muuta ohjelmaa, jota voit käydä kurkkimassa alueen nettisivuilta.

Onko Kuralan kylämäki jo vanha tuttu vai ihan uusi kohde?

Kuralan Kylämäki
avoinna 1.6. - 31.8. ti-su klo 10-18
vapaa pääsy, ulkoilualue avoinna ympäri vuoden

Jaanintie 45, 20540 Turku

2 kommenttia:

  1. Hihi, lampaat ovat kyllä parhautta! :) Saaristossa on tosi hauskaa, kun joillain saarilla niitä on ihan täysin vapaana kesäisin maisemanhoitopuuhissa. On jännää rantautua sellaisiin saariin, joissa on lampaita vastassa. :D

    VastaaPoista
  2. Ah, meidän on pitänyt jo pitkään käydä Kuralan kylänmäessä, mutta emme ole koskaan saaneet aikaiseksi. Ehkäpä tänä kesänä! Lampaat ovat kyllä suloisia!

    VastaaPoista