sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Ruissalon kasvitieteellinen puutarhaTehtiin jokin aika sitten miehen kanssa ex tempore-reissu Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan. Aikuisen lippu maksaa kohtuullisen kuusi euroa ja nähtävää eri kasvihuoneissa riittää yllinkyllin! Jos vähänkään kasvit ja erilaiset ilmastot kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti mennä käymään. 

Puutarha kuuluu Turun yliopiston biologian laitoksen biodiversiteetti- ja ympäristötieteen osastoon ja on ensisijaisesti apuna tutkimukselle ja opinnoille. Onneksi myös me muut pääsemme nauttimaan puutarhasta ympäri vuoden! Alueelta löytyy kuusi sisäkasvihuonetta sekä laaja ulkopuutarha, johon on vapaa pääsy puutarhan aukioloaikoina. Lisäksi sisätiloissa palvelee kahvio ja pieni myymälä, jossa myydään matkamuistoja sekä taimia. Kasvien lisäksi sisätiloista voi bongata myös kilpikonnan, lintuja ja kaloja. 

Osa meidän Varpublogien porukkaa kävi myös tutustumassa paikkaan huhtikuussa! Täältä löydät lisää aiheeseen liittyviä postauksia ja huikeita kuvia!Ruissalon kasvitieteellinen puutarha sijaitsee osoitteessa
Ruissalon puistotie 215, 20100 Turku.

Ulkopuutarha on avoinna joka päivä 8 - 20,
kasvihuoneet sekä kahvio 10 - 17.

Paikalle pääsee kätevästi myös Ruissalon busseilla tai pyörällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti