torstai 12. tammikuuta 2017

Superlämpimät huovutetut lapasetViime aikaiset pakkaset toimivat mainiona motivaattorina testata muuton yhteydessä hankkimamme pesukoneen huovutusominaisuuksia. Ja on muuten aika pirun hyvä kone siihen hommaan! Tunnin pituisella neljänkympin päivittäispesulla huopumistulos oli juuri sellainen kuin toivoin - tiivis ja tasainen.

Mittasuhteiden hahmottamisessa käytin apuna Novitan ohjetta, jossa näiden omieni tapaan on ranteeseen neulottu resori Isoveljestä ja itse kämmenosa Joki-langasta. Otin heti nämä hyviksi todettuani puikoille uudet, jotka päätyvät valmistuttuaan lämmittämään mieheni käsiä. 

En huomannut tuohon 'ennen'-kuvaan laittaa mitään esinettä tai mittanauhaa kokoa hahmottamaan. En muutenkaan ihan hirveän tarkkaan loppupeleissä mittaillut, mutta peukalon jälkeen käskettiin neuloa 21cm, jonka mittasin neulomalla noin suurinpiirtein 20cm pituisen sukkapuikon verran. Sanoisin, että kokonaispituus näissä oli jotain kolmenkymmenen sentin huitteilla.

Seuraaviin taidankin kokeilla tuota Novitan ohjeessa ollutta kuviointia päälle silmukoimalla, etenkin noissa ohjeen valkoisissa lapasissa se on todella kaunis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti