maanantai 2. tammikuuta 2017

Miesten villasukat

Vuosi vaihtui räiskyen, kaupungin ilotulitusta seuraten. Ajatukseni ilotulituksista ovat hieman ristiriitaisia. Useimmiten ne ovat ihan kauniita katsoa, mutta onhan se ihan järjetöntä saastuttamista sekä rahan hukkaan laittamista. Kukin kuitenkin tyylillään, omat roposeni säästän muihin asioihin.

Tämä blogi on alunperin perustettu oikeastaan neulomusten ja muiden käsitöiden "arkistoimista" varten, joten on miltei itsestäänselvää, että vuosi alkaa villasukilla. Nämä harmaat perussukat valmistuivat ennen joulua pukinkonttiin.




En ole tähän asti kovinkaan monia miesten sukkia neulonut, joten tuotti hieman päänvaivaa neuloa lahjasukkia tietämättä saajan toiveista. Päädyin lopulta todella simppeliin ratkaisuun - sulle on syynsä, miksi harmaat villasukat vaan toimivat. Pienenä twistinä sukissa on varren alkuosan kierrejoustin.

Lankana sukissa on Novita 7 Veljestä Aapo, jota kului vajaa puolitoista kerää. Aapoa myydään 100 gramman kerissä ja ainakin tuntumaltaan se oli minun mielestäni samanlaista kuin normaali seiskaveikka. Osaako joku kertoa, mikä tämän langan "tarina" on? Googlettamalla en juuri viisastunut. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti