maanantai 18. huhtikuuta 2016

Virkattu tiskirätti

Aloitin eilen Novitan puuvilla-bambulangasta pienimuotoisen projektin parvekkeen kesäkuntoon saattamiseksi ja muistin siinä sattumalta jo aiemmin aikoneeni kokeilla virkatun tiskirätin käyttöä omassa keittiössä. Googlailin hetken erilaisia ohjeita, jonka jälkeen kivannäköisen löydettyäni päätin jättää jo aloitetun projektin hetkeksi sivuun ja toteuttaa tiskirättikokeilun ihan oikeasti.

Muutaman virheen bongasin matkan varrelta, kun joka kerroksella silmukat eivät ihan täysin täsmänneetkään, mutten viitsinyt alkaa purkamaan tekelettä, kun se kuitenkin näytti ihan kelvolliselta ja virheet oli helppo paikata muulla tavoin. 

Minkäänlaisia käyttökokemuksia rätistä ei vielä ole antaa, kastelin sen vasta ensimmäisen kerran vähän aikaa sitten. Vettä tuo tuntuu ainakin imevän ihan hyvin! Oon itse ekologisen elämäntavan kannalla ja pyrin mahdollisuuksien mukaan tekemään valintoja arjessa sitä silmälläpitäen. Ehdottomasti en ole mikään kiihkoilija tämän asian suhteen, mutta toivoisin joskus voivani elää enemmän niin sanotusti luonnon ehdoilla, kuin tällä hetkellä on mahdollista.
Virkattu tiskirätti 
Ohje: täältä
Lanka: Novita Cotton Bamboo
Koukku: nro 4
Menekki: n. 25g


Siistimpää käsialaa olisi varmasti tullut kolmosen koukulla, mutta koska rätin olisi suotavaa kuivua mahdollisimman nopeasti, on löysempi lopputulos parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti