tiistai 7. huhtikuuta 2015

Huovutetut tossut Novitan Joki-langasta

Jokin aika sitten valmistui ihan itselle tehdyt huovutetut tossut, jotka lupasin esitellä täällä "hieman myöhemmin". Se myöhemmin piti olla vasta, kun tossut ovat aivan valmiit, mutta nyt kaipaisinkin hieman neuvoja.
Neuloin alkuun tasona ainaoikein-neuleella muutaman kerroksen varret seiskaveikasta, ja huovutettu tossuosa on Novitan Jokea. Varren olisi tietysti voinut myös huovuttaa, mutta mielestäni näin tossuista tulee siistimmän näköiset. Varteen kiinnitin jälkikäteen pari nappia sekä ebaysta tilatun puisen handmade -tagin.

Epäilin pesukoneesta tulevan auttamatta liian pienet tossut, mutta nuo paljastuivatkin aivan täydellisen kokoisiksi 38 numeroiseen jalkaani!


Ongelma näiden kanssa on kuitenkin arka väri sekä käyttökulutuksen kestäminen. Olen itse ajatellut kiinnittäväni pohjiin joillain näteillä pistoilla ohutta nahkaa, jota en vain ole onnistunut mistään vielä löytämään. Olisiko teillä ehdottaa jotain muuta pohjaratkaisua tai vinkkejä, mistä ohutta nahkaa voisi löytyä?

Toki näillä ei kelien lämmetessä valmistumisen kanssa niinkään ole kiire, mutta olisihan tämäkin projekti kiva saada "alta pois".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti