torstai 3. elokuuta 2017

Rakkauden autokorjaamo Samppalinnan kesäteatterissa






Samppalinnan kesäteatterin on loppukesäksi vallannut hulvaton musiikkikomedia Rakkauden autokorjaamo. Näytelmää tähdittävät muun muassa Tartu mikkiin-ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen, Kummelissa hauskuuttanut Heikki Silvennoinen sekä iki-ihana Viivi Pumpanen. Parituntisen näytöksen aikana liikutaan niin tunnelmasta toiseen kuin ihan oikeastikin - teatterin katsomo kun on pyörivä! Juuri tämä tekee mielestäni Samppalinnan kesäteatterista mainion näyttämön, kun katsomo antaa huomattavasti enemmän sijaa lavasteilla kikkailulle.

Näytöksen loputtua jäi oikeastaan kaipaamaan vain lisää. Kaksi tuntia väliaikoineen hujahti ohi ihan huomaamatta ja tätä ilottelua olisi kyllä seurannut vielä vaikka toisen mokoman siihen päälle. Erityisesti upeat musiikkiesitykset sekä Heikki Silvennoisen taitava kitarointi lämmittivät sydäntä. Tosiaan, suosittelen tätä näytelmää kaikille sillä varauksella, ettei inhoa musiikkiteatteria. Musiikilla on tässä näytelmässä todella suuri rooli.

Komedian pyörteissä vahvasti mukana Trio Kasanova, Mikko Kuustonen sekä The Scorpions. Ai kuinka? No käy itse katsomassa!

Rakkauden autokorjaamo Samppalinnan kesäteatterissa
27.07.-19.08.2017, osoitteessa Paavo Nurmen puistotie 3, Turku.

6 kommenttia:

  1. Oi, Samppiksen kesäteatteri on kyllä aina ihana kokemus - näytelmät tuppaavat olemaan laadukkaita ja viihdyttäviä, ja pyörivä katsomo on parhautta! Pitäisiköhän tätä yrittää ehtiä vielä katsomaan... :) Kävin viime kesänä katsomassa "Nunnia ja konnia" ja se oli kyllä hauskinta vähään aikaan. :D

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kävin viime kesänä ensimmäisen kerran! Vaikka sekin tosiaan oli oikein mainio niin rohkenisin väittää tämän vetävän vielä pidemmän korren! :)

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä. Samppalinnan kesäteatterilla on kyllä huumori hallussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella!
      Kaksi näytöstä (tämän ja viimevuotisen) olen nyt päässyt näkemään, ja tästä taitaa kyllä tulla ihan jokakesäinen perinne! :)

      Poista
  3. Olenkin miettinyt, millainen näytelmä siellä nyt pyörii, kun mainoksia olen katsellut. Kuulostaa hauskalta! Pyörivä katsomo on tosiaan mainio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mainio, ehdottomasti vaan katsomaan! :)
      Teatterina katsomoineen tämä on kyllä ainakin oman kokemukseni mukaan ihan vertaansa vailla :)

      Poista