keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kun saapuu syys

Aurinkoisten syyspäivien illat ovat aivan mahtavia. Etenkin, kun siihen auringonlaskun aikaan yhdistää vielä meren ja Ruissalon, ei voi kuin nauttia.

Käytiin jo aiemmin, muutama viikko sitten, hakemassa Rantapromenadin varrelta kaupungin istuttamia auringonkukkia kotiin maljakkoon. Kukat ehtivät kuihtua, joten ei muuta kuin uudelle hakumatkalle - nyt kun niitä vielä on! Meiltä ei tuohon Rantapromenadille ole kuin viitisen kilometriä, joka taittuu fillarilla ihan hetkessä.

Ajoitettiin lähtö tuohon auringonlaskun aikoihin ja samalla ruotsinristeilijöiden satamaan paluuseen. Kahvia termariin mukaan, niin oikein mielelläänhän noissa maisemissa tuossa laiturilla sen hetken istuskeli.





Lyhyen hetken ajan tuntui kuin koko taivas ja sitä myöten myös meri olisivat värjäytyneet kauttaaltaan vaaleanpunaisiksi. Kuviin tuota hetkeä on jokseenkin hankala taltioida, mutta aika mukavia räpsyjä rantsusta kyllä tarttui puhelimen muistikortille!

Loppuviikolle ollaan kaavailtu retkeä Salon syysmarkkinoille, mutta se on vielä vähän auki. Itselläni on melko flunssainen olo ja täytyisi selvittää, olisiko mahdollista saada lainaan auto vai pitäisikö lähteä bussilla. Hauskahan tuolla olisi kyllä muutaman vuoden tauon jälkeen käydä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti